اولین نشست کمیته رتبه بندیهای بین المللی دانشگاه روز

اولین نشست کمیته رتبه بندیهای بین المللی دانشگاه روز سه شنبه مورخ 19 مهرماه با حضور معاون تحقیقات و فناوری، رییس کمیته، کارشناسان و اعضا این کمیته که نمایندگانی از معاونت های دانشگاه، مراکز تحقیقاتی و دانشکده ها هستند، برگزار گردید. در این جلسه معاون تحقیقات و فناری و رییس کمیته رتبه بندی بین المللی دانشگاه، ضمن بیان اهمیت اثرگذاری نظامهای رتبه بندی بر جایگاه و موقعیت جهانی دانشگاه، بر لزوم شرکت در چنین ارزیابی هایی، خصوصا رتبه بندی تایمز تاکید کردند. در ادامه نیز، دبیر کمیته، ضمن ارایه تاریخچه، توجه به اهداف توسعه پایدار و جمع آوری مستندات دانشگاه که بااین اهداف مرتبط هستند، تاکید کردند. در پایان اعضای کمیته دغدغه های خود را درمورد مستندات موجود و روش های جمع آوری مستندات، ارایه نمودند و پیشنهاداتی جهت بهبود جمع آوری مستندات و ارتقای رتبه دانشگاه بیان کردند.