رفتن به محتوای اصلی
x

درباره ما

مرکز تحقیقات آب و الکترولیت (WERC) در سال 2011 تأسیس شد. این مرکز وابسته به دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان (IUMS) است.

این مرکز در محوطه دانشگاه و در کنار دانشکده پزشکی و دانشکده داروسازی قرار گرفته است.

مرکز تحقیقات آب و الکترولیت در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ابتدا با عنوان مرکز تحقیقات علوم پایه کلیه در گروه فیزیولوژی دانشکده پزشکی تأسیس شد.

هر چند این مرکز در سال 2011 به عنوان یک مرکز تحقیقاتی واحد WERC نامیده شد.

در این زمان، WERC به عنوان یکی از مراکز تحقیقاتی اصلی در دانشکده پزشکی در IUMS فعالیت های عالی را در زمینه تحقیقات مربوط به عملکرد کلیه به اجرا گذاشت.

اجرای تحقیقات پایه در ارتباط با عملکرد کلیوی به منظور ارتقاء کیفیت علوم پایه کلیه WERC همیشه نگاهی از Bench تا bed برای کاربرد تحقیقات درلاین دارد.

بنابر این همه سؤالات کلینیکی مربوط به عملکردهای کلیوی که نیاز به تحقیقات پایه در مدل های حیوانی دارند در نظر گرفته خواهد شد.

امکانات:

تقریباً همه امکانات لازم برای مطالعات in-vivo روی عملکرد کلیوی در WERC در دسترسی است. شامل : سیستم پاورلب – تجهیزات اندازه گیری گردش خون کلیه – ELISA Reader – میکروسکپ مخصوص جراحی و دیگر تجهیزات.

فعالیت:

مرکز تحقیقات آب و الکترولیت فعالیت های تحقیقاتی متمرکز بر علوم پایه مربوط به عملکردکلیوی دارد.

تاکنون، تعدادی طرح تحقیقاتی در این مرکز انجام شد، که در این بین بیشترین مطالعات در ارتباط با گردش خون (reeneretion) و احیاء کلیه، ایسکمی – ریپوفوژن کلیوی و مسمومیت کلیوی بوده است.

بیشتر تحقیقات این مرکز به راحتی از طریق بانک های اطلاعاتی ISI, PubMed,scopus در دسترس هستند.

WERC همیشه پذیرای دانشجویان خوش ذوق در مقاطع کارشناسی ارشد دکتری است.

چشم انداز

مرکز تحقیقات  آب و الکترولیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان براساس "انسان سالم محور توسعه پایدار" و با دیدگاه "همه چیز برای زندگی سالم" بر این باور است تا با  بهره گیری از تجارب و توانمندیهای محققین و همچنین استفاده و همکاری با پژوهشگران داخل و خارج از کشور دستیابی به نوآوری ها و ابتکارات در زمینه توسعه علوم پایه و کاربرد آن ها در زمینه سیستم کلیوی ، آب و الکترولیت را میسر سازد

ماموریت: 

مرکز تحقیقات  آب و الکترولیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان متعهد است که با توجه به موقعیت ممتاز دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان و با تکیه بر اهداف اصلی خود که استوار بر ارتقای سطح سلامت جامعه است و با عنایت به نقش انکار ناپذیر پژوهش در توسعه همه جانبه فعالیت های خود را در زمینه پژوهش فراهم آورد. خدمات پژوهشی این مرکز در قالب تربیت پژوهشگر، انجام تحقیقات بنیادی، کاربردی در زمینه سیستم کلیوی و آب و الکترولیت است.

 مرکز تحقیقات  آب و الکترولیت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همچنین برای آن دسته از خدمات و برنامه های آموزشی که در راستای ارتقای علمی افراد  جهت توسعه و کاربرد تحقیقات در سیستم کلیوی باشد برنامه ریزی وفعالیت می کند.

اهداف کلان این مرکز برای نیل به ماموریت فوق با تکیه بر اصول و ارزش های اسلامی، توجه ویژه به پژوهشگران و محوریت سلامت برای جامعه که در گرو تحقیق است عبارتند از:

اهداف کلی:

 

1G- بهینه سازی استفاده از سرمایه ها در اجرای طرح های تحقیقاتی  جهت توسعه تحقیقات پایه و کاربردی در سیستم کلیوی، آب و الکترولیت

2G-  برنامه ریزی در شناسایی مشکلات و سوالات بالینی در زمینه سیستم کلیوی و آب و الکترولیت که با انجام طرحهای تحقیقاتی پایه در مدلهای حیوانی قابل پاسخ است

3G- تقویت و بهبود کیفیت و کمیت همکاری بین دانشگاهی و موسسات جهت اجرای طرح های تحقیقاتی مشترک و برنامه های علمی-پژوهشی.

اهداف جزئی:

1O1G- تعیین اولویت های تحقیقاتی علوم پایه  در زمینه سیستم کلیوی ، آب و الکترولیت مرتبط با لاین تحقیقاتی مرکزتا پایان سال 1400.

2O1G- حمایت اداری، اجرائی و علمی از تمام  طرح های  تحقیقاتی منطبق با اولویت های تحقیقاتی مرکز از ابتدای سال 1397 تا پایان سال 1400.

1O2G- برگزاری جلسات مداوم با همکاران بالینی مرتبط جهت شناسایی مشکلات و سوالات بالینی که با انجام طرحای تحقیقاتی پایه در زمینه سیستم کلیوی و آب و الکترولیت قابل پاسخ است

2O2G- ارائه و اجرای حداقل 50 طرح  تحقیقاتی در راستای اولویت های تحقیقاتی اعم از بنیادی یا کاربردی توسط محققین مرکز از ابتدای 1397 تا پایان سال 1400

1O3G- برگزاری همایش و یا میز گرد ها و یا دوره های بازآموزی  علمی با متخصصین مربوطه و ذینفع ها و جمع بندی نتایج  تحقیقات کاربردی مرکز  در زمینه بیماریهای کلیوی و آب و الکترولیت وارائه پیشنهاد استفاده از آن بر بالین بیمار یا در جامعه به دانشگاه هر سال یکبار تا پایان سال 1400.

1O5G- اجرای حداقل 5 طرح تحقیقاتی مشترک با یکی از دانشگاه های علوم پزشکی و یا مراکز تحقیقاتی سطح کشور در زمینه بیماری های کلیوی تا پایان سال 1400.

تصویر موافقت قطعی مرکز:

موافقت قطعی

وابستگی سازمانی:

Water and Electrolyte Research Center, Isfahan University of Medical Sciences, Isfahan, Iran.

مرکز تحقیقات آب و الکترولیت، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، اصفهان، ایران.

 

کارکنان:

این مرکز فاقد کارمند می باشد.